Luiertaart bruine beer

origineel-kado.nl
Bestel
  • Beschrijving

Unieke Luiertaart met Pampers, bruine rammelaar Beer en bruine
Slofjes – Perfect Cadeau voor een Babyshower

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor een babyshower of een pasgeboren meisje? Ontdek onze prachtig ontworpen luiertaart, een creatief en praktisch geschenk dat elke aanstaande moeder zal waarderen. Deze luiertaart combineert de essentiële Pampers luiers met schattige mintgroene accessoires zoals een knuffelbeer en slofjes.

Waarom een Luiertaart?
Een luiertaart is niet alleen een visueel aantrekkelijk cadeau, maar ook uiterst praktisch. Elke nieuwe ouder zal de waarde van extra luiers waarderen. Bovendien, met onze zorgvuldig samengestelde taart, geef je ook iets dat met liefde en zorg is gemaakt.

Hoe is de Luiertaart Gemaakt?
Onze luiertaarten worden met de hand gemaakt. Elke laag bestaat uit zorgvuldig opgerolde Pampers luiers, stevig vastgemaakt en versierd met stijlvolle linten. De top van de taart wordt gesierd door de knijpspeeltje bruine beer, en de schattige bruine slofjes worden zorgvuldig aan de zijkant bevestigd.

Ideaal voor Elke Gelegenheid
Of het nu gaat om een babyshower, kraambezoek of als welkomstgeschenk voor de nieuwe baby, onze luiertaart is een uniek en doordacht cadeau.

Bestel Vandaag Nog!
Mis deze kans niet om een echt bijzonder cadeau te geven. Bestel nu je luiertaart met Pampers, een mintgroene beer en mintgroene slofjes en verras de aanstaande of kersverse ouders met dit unieke geschenk!Inhoud bruine luiertaart 2 laags

  • 1 knijpspeeltje beer (soft touch)
  • 1 paar slofjes (soft touch)
  • 28 luiers  (pampers)
  • divers decoratie materiaal en linten