Rammelaar - gehaakt - olifant

Sebra
    Levertijd:Voor 16:00uur besteld volgende werkdag bezorgd
Bestel
  • Beschrijving

Rammelaar - gehaakt - olifant

Wie wil er nou niet knuffelen met een Olifant? Deze gehaakte rammelaar met houten ring is gemaakt van 100% katoen met polyester vulling L13cm B8cm.

Spelend leren. Door rammelaars wordt de oog- en handcoördinatie van een baby bevorderd. Met een rammelaar wordt het zicht, het gehoor, de tastzin en het grijpen van je baby gestimuleerd. Baby’s zijn gek op rammelaars. Ze bekijken het even, pakken het vast, bewegen het heen en weer en horen dan ineens een leuk geluidje. Dat leuke geluidje zorgt dan weer voor een lach op het gezicht van je kindje!

Elke beweging van de rammelaar zorgt voor een zacht rammelend geluid dat de aandacht van je baby trekt en de zintuigen prikkelt. Dit helpt bij het ontwikkelen van de auditieve vaardigheden en stimuleert de nieuwsgierigheid. Daarnaast is de rammelaar ontworpen met kleine handjes in gedachten. Het lichte gewicht en de perfecte afmetingen maken het gemakkelijk voor je baby om vast te houden en te schudden. Dit bevordert de fijne motoriek en hand-oog coördinatie.