Thumbler - gouden galaxy swirl

origineel-kado.nl
9504888521547
    Levertijd:10 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving

Thumbler - gouden galaxy swirl

Stel je voor: een Thumbler die niet zomaar een gewone drinkbeker is, maar een uniek kunstwerk. De Thumbler 18 cm met de Gouden Galaxy Swirl is precies dat. Dit prachtige item is met zorg en passie handgemaakt en vormt de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek.

Unieke Eigenschappen

  • Handgemaakt: Elke Thumbler wordt individueel en met de hand vervaardigd. Dit betekent dat elk product zijn eigen unieke touch heeft, waardoor geen twee Thumbler bekers precies hetzelfde zijn.

  • Kwalitatief Epoxy: De basis van deze Thumbler is gemaakt van duurzaam epoxy, bekend om zijn stevigheid en lange levensduur.

  • Gouden en Zwarte Accenten: De Gouden Galaxy Swirl wordt geaccentueerd met schitterende gouden en zwarte tinten, waardoor het een luxueuze en stijlvolle uitstraling krijgt.

Een Kunstwerk voor Dagelijks Gebruik

Hoewel de Thumbler 18 cm een prachtig object is om naar te kijken, is het ook perfect voor dagelijks gebruik. Of je het nu gebruikt voor je ochtendkoffie of als stijlvolle accessoire op je bureau, het is zowel praktisch als mooi.

Let Op: Handgemaakte Variatie

Omdat elke Thumbler handgemaakt is, kan het eindproduct enigszins afwijken van de afbeelding die je ziet. Dit is een teken van echtheid en benadrukt het unieke karakter van jouw persoonlijke Thumbler.

De Thumbler 18 cm met de Gouden Galaxy Swirl is niet zomaar een beker. Het is een handgemaakt meesterwerk, een combinatie van kunst en functionaliteit. Of je het nu voor jezelf koopt of als cadeau geeft, het is een item dat zowel indruk maakt als dagelijks plezier biedt. Bestel nu en ervaar de unieke charme van handgemaakt vakmanschap met prachtige gouden en zwarte accenten.