Thumbler 18 cm roze wit met bloemen

origineel-kado.nl
9507961324455
    Levertijd:10 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving


Thumbler 18 cm roze wit met bloemen

Wanneer vakmanschap en elegantie samenkomen, ontstaat er iets werkelijk bijzonders. De Thumbler 18 cm in roze wit met bloemen is het bewijs van deze samensmelting. Een handgemaakt kunstwerk, perfect voor diegenen die schoonheid waarderen in elk detail van hun leven.

Bijzondere Kenmerken

  • Handgemaakt met Zorg: Elke Thumbler is met liefde en aandacht gemaakt, waardoor elk stuk een persoonlijk tintje heeft en uniek is in zijn soort.

  • Kwaliteit van Epoxy: Gemaakt met duurzaam epoxy, biedt deze Thumbler niet alleen schoonheid maar ook duurzaamheid en stevigheid.

  • Gouden en Zwarte Accenten: Temidden van het roze witte design met bloemen, voegen de gouden en zwarte accenten een vleugje luxe en diepte toe aan het ontwerp.

Meer dan een Drinkbeker

Deze Thumbler is niet alleen functioneel als drinkbeker, maar ook een waar kunststuk. Gebruik het tijdens je ontspannen theemomenten of laat het schitteren als een decoratief item in je woonkamer of kantoor.

Persoonlijke Touch Optie

Bijzonder aan deze Thumbler is de mogelijkheid om een persoonlijke touch toe te voegen. Of het nu een initial, een speciale datum of een klein symbool is, maak de Thumbler nog specialer en meer 'van jou'.

Handgemaakt = Uniek

Het is belangrijk te benadrukken dat, omdat elke Thumbler handgemaakt is, het eindproduct enigszins kan verschillen van de afbeelding. Dit onderstreept echter alleen maar de authenticiteit en uniekheid van je aankoop.

Samenvatting

De Thumbler 18 cm in roze wit met bloemen is een combinatie van kunst en praktisch gebruik. Een prachtige toevoeging aan elke collectie, met de mogelijkheid om het nog persoonlijker te maken. Gun jezelf deze handgemaakte schoonheid of verras een geliefde ermee. Voel de charme van echte ambacht gecombineerd met een stijlvol design. Bestel nu en ervaar het zelf.