Epoxy hart met foto ca. 10cm

    Levertijd:10 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving

Epoxy hart met foto ca. 10cm

Uniek Handgemaakt Epoxyhart met Foto – Het Perfecte Persoonlijke Cadeau

Ontdek ons prachtige, handgemaakte epoxyhart met een ingebedde foto, het ideale cadeau voor speciale gelegenheden. Dit op maat gemaakte kunstwerk combineert vakmanschap met persoonlijke herinneringen, en is een unieke manier om uw meest dierbare momenten te bewaren.

Hoogwaardige Epoxy voor Langdurige Herinneringen
Onze epoxyharten worden zorgvuldig vervaardigd met hoogwaardige materialen. We gebruiken alleen de beste epoxyhars om een helder, duurzaam en esthetisch aantrekkelijk resultaat te garanderen. Het eindproduct is niet alleen prachtig, maar ook bestand tegen vergeling en veroudering, waardoor uw herinneringen prachtig bewaard blijven.

Een Foto van Uw Keuze
Het centrale element van dit kunstwerk is de foto die u kiest. Of het nu gaat om een speciaal moment, een geliefd persoon, of zelfs een geliefd huisdier, uw foto wordt met zorg ingebed in het hart van het epoxy. De helderheid en kwaliteit van onze epoxyhars zorgen ervoor dat elke foto straalt met levendige kleuren en scherpe details.

Perfect voor Alle Gelegenheden
Een epoxyhart met een foto erin is een veelzijdig cadeau, geschikt voor verjaardagen, jubilea, bruiloften, of als een gedenkteken. Het is een persoonlijk en betekenisvol geschenk dat laat zien hoeveel u om iemand geeft.

Op Maat Gemaakt voor U
Wij begrijpen dat elk verhaal uniek is. Daarom bieden wij de mogelijkheid om uw epoxyhart volledig aan te passen. U kunt de grootte, vorm en zelfs de kleur van het hart kiezen. Daarnaast bieden we verschillende opties voor de afwerking, waardoor u het perfecte stuk kunt creëren dat aansluit bij uw persoonlijke stijl en voorkeuren.

Bestel nu uw gepersonaliseerde epoxyhart met foto en houd uw meest dierbare herinneringen voor altijd levend op een unieke en artistieke manier!

e-mail na uw bestelling uw gewenste foto naar info@origineel-kado.nl wij zullen hem bewerken en ter goedkeuring aan u mailen.