Kraam cadeau blauw koffertje volledig te personaliseren

origineel kado
6096156461417
    Levertijd:1 tot 3 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving

Kraam cadeau blauw koffertje met knuffelhaas, slab, en spuugdoek


Op zoek naar het perfecte kraamcadeau dat zowel uniek als persoonlijk is? Ontdek ons volledig te personaliseren koffertje van 28 cm, de ideale keuze voor nieuwe ouders en hun kleine wondertje. Dit charmante koffertje biedt niet alleen een stijlvolle manier om herinneringen te bewaren, maar kan ook worden voorzien van de naam van de baby, waardoor het een echt persoonlijke touch krijgt.

Maar dat is nog niet alles! Bij dit koffertje hoort een schattig knuffelkonijn, waarvan de naam zorgvuldig in het oor kan worden geborduurd. Dit zachte vriendje wordt ongetwijfeld de favoriete knuffel van de baby, een speciaal vriendje om overal mee naartoe te nemen.

Daarnaast omvat onze set een praktische slabber en een spuugdoek, beide eveneens personaliseerbaar met de naam van de baby. Deze essentiële items zijn niet alleen functioneel, maar worden door de persoonlijke touch ook bijzondere bewaaritems. Het borduren van de naam op de slabber en spuugdoek zorgt voor een elegante afwerking, waardoor deze set zich onderscheidt van gewone kraamcadeaus.

Ons personaliseerbare koffertje met bijpassende accessoires is het perfecte cadeau om de geboorte van een nieuw leven te vieren. Het is een doordachte manier om liefde en beste wensen te uiten, terwijl je de ouders voorziet van iets zowel moois als praktisch. Bestel nu en maak van jouw cadeau een blijvende herinnering voor het hele gezin!